Domov

brezdomci.jpgdogodki.jpgotroci_in_mladi.jpgprostovoljci.jpgstarsi.jpgvzd.jpg

CENTER ZA DRUŽINE

    

Človek od nekdaj hrepeni po tem, da bi bil sprejet in bi nekomu pripadal. Ustvarjanje ljubečega doma pa je v današnjem času zahtevna naloga. V Centru za družine Mirenski Grad želimo pri tem družini nuditi pomoč in oporo.

Družina je povezana in živa, ko si njeni člani prizadevajo za lepe odnose. V centru za družine zato veliko pozornosti posvečamo prav osebni rasti vseh družinskih članov in s tem krepimo družino kot celoto. V trdni in ljubeči družini lahko tako otroci odrastejo v odgovorne in čuteče odrasle, ki bodo zmogli v družbo prinašati spremembe.

Dejavnosti družinskega centra so raznovrstne in prilagojene potrebam različnih družinskih članov. 

Facebook Spremljajte nas tudi na naši Facebook strani.

Otroci

Naše delo z otroki v Družinskem centru je usmerjeno v skrbno vzgojo otrok in pomoč staršem pri vzgoji. Otroci so resnično naše največje bogastvo in naša prihodnost, zato programom za otroke posvečamo posebno pozornost.
Več >>

 

 

Mladi

Za mlade

Mirenski Grad vedno bolj postaja mladinsko središče. V ta namen smo leta 2006 tudi preuredili gospodarsko poslopje v mladinske prostore, ki nudijo več možnosti za igro, pogovor in druženje.
Več >>

 

 

Zakonci in starši

Za zakonce in starše

Na Mirenskem Gradu potekajo med letom različni programi za starše. Iz različnih vidikov želimo spregovoriti predvsem o odnosih, vzgoji, družbenih dilemah in duhovnem življenju. Staršem želimo pri vzgoji pomagati tudi s programi za otroke. Več >>

 

 

 

Družine

Največje bogastvo družine je, da je povezana, da je rada skupaj in je odprta za druge. V Centru za družine ima tudi razširjena družina veliko priložnosti, da čas na ustvarjalen način preživlja skupaj ter se srečuje z drugimi družinami in posamezniki.
Več >>