Domov
"Pri svojem delu se ne zanašajte nase, ampak na božjo Previdnost, pri tem pa morate biti ponižni in potrpežljivi."
sv. Vincencij Pavelski
brezdomci.jpgdogodki.jpgotroci_in_mladi.jpgprostovoljci.jpgstarsi.jpgvzd.jpg

Center za družine - za vse generacije

Prireditve

Na Mirenskem Gradu vse leto pripravljamo različne dogodke, ki družino in posameznike spodbujajo ter jim vlivajo upanje, da niso sami.
Več >>

Prostovoljstvo

K dejavnostim, ki se izvajajo v okviru Centra za družine Mirenski Grad in Društva prostovoljcev Vincencijeve zveze dobrote, veliko pripomorejo prostovoljci. Vabimo vas, da se nam pridružite tudi vi!
Več >>

Glasbena skupina Mirenski Grad

Na Mirenskem Gradu že od leta 2005 deluje glasbena skupina, ki sodeluje pri mladinskih mašah. Vanjo se vključujejo otroci, mladi ter cele družine.
Več >>

Druženje

V človeka je od nekdaj položeno hrepenenje po varnosti in sprejetosti. Želi si, da bi bil nekje doma ter da bi nekomu pripadal. Ta lepa hrepenenja pa v vsakdanjem življenju pogosto ostajajo pozabljena ali skrita pod kopico stisk in skrbi.
Več >>

Duhovnost

Pri konkretnem delu v vsakdanjem življenju želimo živeti načela Evangelija, za katera verjamemo, da vodijo v polno življenje in uresničenje vsakega človeka.
Več >>

Osebni pogovor

V Društvu prostovoljcev VZD nudimo terapije parom, staršem, mladim in drugim posameznikom, ki so v stiski in iščejo rešitev za svoje težave. Namenjene so vsem, ki si od odnosov želijo več.
Več >>