Domov
"Pri svojem delu se ne zanašajte nase, ampak na božjo Previdnost, pri tem pa morate biti ponižni in potrpežljivi."
sv. Vincencij Pavelski
brezdomci.jpgdogodki.jpgotroci_in_mladi.jpgprostovoljci.jpgstarsi.jpgvzd.jpg

Center za družine - za otroke

PoPoldNevi na GrAdu - učna pomoč

Popoldansko varstvo, učenje glasbe, učna pomoč, igra, delo, druženje ... za otroke, mlade ali vso družino.
Več >>

Vesele urice

Na URI Soča za otroke z motnjo v razvoju, posledicami poškodb in boleznimi na gibalih in živčevju pripravljamo delavnice, se z njimi igramo in jim pomagamo pri urah telovadbe.
Več >>

Učenje glasbe

V Centru za družine Mirenski Grad se srečujemo tudi tisti, ki radi razvijamo svoje glasbene talente. Učimo se igranja kitare in klavirja.
Več >>

Ustvarjalne delavnice

Po vsaki mladinski maši pripravimo delavnice, ki pomagajo otrokom in staršem božjo besedo prenesti v vsakdanje življenje.
Več >>

Oratorij

Oratorij je nekajdnevni program, ki ima bolj ali manj določen okvir. Namenjen je osnovnošolskim otrokom, ves čas oratorijskega dogajanja pa jih spremljajo animatorji (srednješolci, študenti) pod vodstvom voditelja (voditeljev) oratorija in ob spremstvu duhovnega voditelja (duhovnik, redovnica, bogoslovec). Oratorij je dejavnost katoliške Cerkve in pomeni prijetno preživljanje prostega časa (predvsem počitniškega) ter privlačno vzgojo za dobre krščanske in občečloveške vrednote.
Več >>

Varstvo za otroke

Velikokrat se zgodi, da imamo nujne obveznosti ali je preprosto čas počitnic in nimamo nikogar, ki bi nam takrat lahko pomagal pri varstvu otrok.
Več >>